Kologa

Deelnemen

Samenwonen

Voorwaarden om deel te nemen:

Overtuigd ?

Zijn je huisgenoten en jezelf alvast overtuigd door ons project, of zijn jullie slechts geïnteresseerd om er rechtstreeks met ons over te praten? Wacht niet langer en vul het formulier in. Op basis van de informatie zullen we contact met je opnemen om een eerste ontmoeting te plannen en de verschillende stappen uit te leggen voor je een Kologa-flatshare wordt!

Ik heb nu een kamerIk heb binnenkort een kamerIk ben gewoon geïnteresseerd

Vluchteling

Voorwaarden om deel te nemen:

Overtuigd ?

Je hebt een vluchtelingenstatus of een subsidiaire beschermingsstatus? Je bent ouder dan 20 jaar? Je wil graag samenwonen met jonge Brusselaars van dezelfde leeftijd en je dagelijks leven delen met hen? Aarzel niet en vul deze formulier in. Wij organiseren een ontmoeting zodra we je antwoord ontvangen om huisgenoten te vinden die zo goed mogelijk voldoen aan je verwachtingen!

Getuigenissen

Ahmad, 27 jaar

“In het begin toen ik ging samenwonen met andere mensen dacht ik “waarom”? Ik ga niet gelukkig zijn, ze zijn anders dan mij, eigenlijk was ik bang. Ik dacht dat er veel verschillen zouden zijn, mijn leven is anders dan dat van jullie, misschien is het eten ook verschillend… en dan, langzaamaan voelde ik me goed als ik mijn huisgenoten zag. Ja, ik voel me goed en misschien zal ik me later nog beter voelen.”